Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

NERDER KLER SEG SOM DE VIL

NERDER KLER SEG SOM DE VIL

En tredagers i Oslo er aldri feil, men på disse business-turene blir det også veldig travelt. Denne gangen fikk jeg såvidt snappet et par bilder før tiden var kommer for å dra hjem igjen.Vel hjemme svingte jeg innom serviceverkstedet på jobben for å gjøre Macen min så god som ny – og jeg kjenner at jeg er for nerd for mitt eget beste! Når den sitter her og laster inn en 8000 bilder, kan jo jeg vise frem antrekket jeg spankulerte rundt i på 17. mai.Antrekk_1 Antrekk_2 Antrekk_3 Antrekk_4 Antrekk_5Selv om solen viste seg bittelitt ble det veldig kaldt, det skal jeg bare innrømme!Er det flere enn meg som ikke har bunad og benytter anledningen til å go crazy på nasjonaldagen? Livet som krølltopp


RUNNING, RUNNING

RUNNING, RUNNING


NASJONALDAGEN

NASJONALDAGEN