Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG
DIY SPRAY PAINTED CRACKS

DIY SPRAY PAINTED CRACKS

Etter_3

Etter_3

I dag folkens, skal vi spraymale Ikea-krakker!

Vi er ferdige å rydde og jeg har blitt heller kresen på innredningen i hjemmet. Jeg ønsker at ting er ryddig, enkelt og ikke minst i neonfarger. I anledningen har jeg "DIY-et" noen krakker jeg hadde stående, og jeg er virkelig ingen DIY-person! Slikt har jeg ikke tålmodighet til, og hvorfor gjøre noe selv hvis jeg kan kjøpe det ferdig gjort, ikke sant? Men siden jeg nå hadde disse krakkene som har vist seg å være veldig praktiske når gjester kommer, så har jeg prøvd meg. Dermed kommer min første, og sannynligvis siste DIY-post:

Utstyr

Utstyr

Utstyr

Noe som skal spraymales, her: krakkerNoe å skru fra hverandre det som skal males, her: skiftenøkkel og elektrisk skrujernKlut for å vaske av det som males på forhåndSåpe, pga. spraymaling over altBoss-sekker e.l. som underlag slik at du ikke ødelegger balkongen der du leierSpraymaling i ønsket farge – jeg brukte 1 boks pr. krakk, og fikk dermed kun tatt 2/4. Malingen kjøpte jeg på Panduro, kosta 139,- 

Do it yourself

DIY_1

DIY_1

1_1

1_1

1_2

1_2

2_1

2_1

2_3

2_3

3_1

3_1

4_1

4_1

2_2

2_2

Etter_1

Etter_1

Demonter krakkene ved å skru dem fra hverandre. Dette for å ikke søle feil farge på feil del.Spray i ønsket farge. Da jeg prøvde å tørke det stående inntil en vegg dekket i plast ble malingen ødelagt. Jeg endte derfor med å stå og holde den ferdig-sprayede delen til den var ca. tørr.La ting stå til tørk i en times tid, just in case. Vil ikke ha maling på alle klærne eller at det blir ødelagt og sprekker når man skrur det sammen.Skru sammen ønskede deler med ønskede farger, jeg har mixet og matchet som den interiørdesigneren jeg er!Dersom noen skal sitte på dette er det viktig at det sprayes med "varnish", en slags lakk, slik at folk ikke blir rosa eller grønn i rumpen når de sitter. Siden jeg ikke hadde tenkt på dette, så blir det tatt en annen dag.Imponer gjester, anbefaler å invitere til fest for å vise frem verket ditt.

Resultat

Før_1

Før_1

Før_2

Før_2

DIY_4

DIY_4

Etter_2

Etter_2

Livet som krølltopp

Her er noen klassiske før- og etterbilder. Jeg liker at det blir så stor kontrast i stolene, jeg byttet også om slik at det ble rosa med grønn topp og motsatt. De siste to skal jeg være litt mer kreativ med, og spraye de halvveis med en overgang mellom fargene på beina.Hva synes du?


Det bob-bob-bob-bob-bobler inni meg

Det bob-bob-bob-bob-bobler inni meg


Tidying Up

Tidying Up