Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

VENI, VIDI, VICI

VENI, VIDI, VICI

Veni-Vidi-ViciAt en så deilig ferie er over er vanskelig å tro. Det er de raskeste elleve dagene jeg har opplevd i mitt liv – og jeg har sett sånn cirka hele Italia føler jeg. En aktiv ferie er på ingen måte å underdrive, vi har spasert over 20.000 skritt nesten hver dag. På minnebrikken ble det totalt 1027 bilder og to videosnutter, så jeg blir jo nødt til å dele noen få av dem.DSC07932Spansketrappen er folksom, Roma DSC07994Marked på Piazza Farnese, RomaDSC08005Det begynte å hølje ned og vi hadde omtrent en time spasertur hjem. Her søker vi ly i undergrunnen, Roma DSC08221Så ble det gondoltur og vi elsket det, Venezia DSC08327-2Oversvømmelse på Piazza San Marco, Venezia DSC08470Sinnsyk utsikt over hele Roma utenfor hotellet de siste dagene, RomaDSC08594Ruinene rundt Palatine Hills, RomaDSC08046Løshunder og ruiner – vi har sett mye ruiner, Pompeii DSC08513Sindre var også der, hele turenDSC07884Besøkte Papa Francesco, VatikanstatenDSC08265Min venn måken og en gondolist, VeneziaDSC08610-2Etter en tre timers tur i Colosseum og ruinene, RomaNå blir det nok lenge til neste gang vi drar på ferie. Tiden er inne for litt hverdag igjen, og det synes jeg faktisk er helt kanon. Jeg gleder meg til jobb på mandag, å få Crossfit tilbake på timeplanen og lage min egen mat.Livet som krølltopp


MISS BRIGHTSIDE

MISS BRIGHTSIDE


CANAL GRANDE

CANAL GRANDE