Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

3 LYDBØKER DU MÅ HØRE

3 LYDBØKER DU MÅ HØRE

En om vaner, en om kreativitet og en om det å være leder

Man hører hele tiden om hvordan man kan få mer ut av en dag, være mer produktiv og bli bedre til noe. Da jeg flyttet laaaangt bort fra jobb og bruker over en time hver vei, hver eneste dag, ble lydbøker fort en redning. Ikke bare må jeg ta bussen før klokken 08 om morgenen, ja jeg synes det er tidlig nok, men i tillegg må jeg som regel stå fordi den er så full. Enter audiobooks!Dette er den eneste måten jeg fant ut at jeg alltid kan være produktiv i min reise-hverdag. Ettersom det ikke er avhengig av at jeg skal klare å trykke på telefonen, slik det for eksempel ville vært hvis jeg skulle svart på mail eller laget en to do liste for dagen, får jeg godt utbytte av bare en telefon og et headset.

Her er mine hittil topp 3 lydbøker og hva de har lært meg.

 

THE POWER OF HABIT
Why we do what we do in life and business av Charles Duhigg

power-of-habitI denne boken lærer man om hvordan hjernen fungerer og hvordan vaner skapes eller formes. Er det noe du ønsker å bli god på, eller har en uvane som du gjerne vil bli kvitt, da er denne boken for deg! Boken er fortalt i et enkelt og forståelig språk med bilder og metaforer som gjør teorien lett å forstå. 

BIG MAGIC
Creative living beyond fear av Elizabeth Gilbert

big-magicSom tittelen tilsier handler boken om kreativitet. Den handler om hvordan kreativiteten alltid lever i oss og i universet, men at vi har en tendens til å knytte for mye ansvar til kreativiteten. Big Magic er en herlig bok som du leser hvis du føler deg uinspirert og trenger en avlastende og rolig stemme som sier at det er greit. Det er greit så lenge du lover å se og føle på kreativiteten når den viser seg for deg. 

START WITH WHY
Why great leaders inspire everyone to take action av Simon Sinek

start-with-why_2Denne lydboken er mer jobbrelatert. Start With Why er en bok som forteller deg hvorfor det er viktig å vite "hvorfor" du gjør noe og ikke bare "hvordan". Hva gjør at gode ledere kan bevege store folkemengder, og hvordan kan du ta lærdom av dette i ditt liv? Som butikksjef syntes jeg denne boken var utrolig interessant og jeg har i alle fall funnet mitt "why" i arbeidslivet.For å høre på lydbøkene bruker jeg Amazon sin tjeneste Audible. Denne koster 149 kroner i måneden, noe jeg syntes var litt vel dyrt i starten. Jeg erstattet lydbøker med podcaster i en periode, men jeg savnet det sånn at jeg kom tilbake til Audible og heller avsluttet Spotify. Så verdt det!Har du vært innom noen lydbøker i det siste?Livet som krølltopp


DET ENKLE ER OFTE DET BESTE

DET ENKLE ER OFTE DET BESTE


DADDY LESSONS

DADDY LESSONS