Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

JEG ER MED I EN FILM

JEG ER MED I EN FILM

Truman_1-typo

Nå begynner jeg snart å lure på min egen eksistens

Som dere vet så flyttet jeg nylig, og det til et så hipt og nytt sted at alt fremdeles er perfekt. Når jeg spaserer rundt i området har vi fine små veier, en liten bro, yrende kafé- og restaurantliv og folk av alle slag. Det er til og med loppemarked her på søndager. Vi har en park med ender og hunder og folk som griller. Når solen våger seg frem tar alle seg til hver sin båt som om vi prøver å rømme fra Titanic. Ulriken og Fløien troner beskyttende over oss.Truman_4Truman 2-3Truman_7Truman_8Truman_9Truman_10Truman 5-6Truman_11Truman_12Hvis man skal drømme om bedre tider, hvorfor ikke bare se litt godt rundt seg, og man innser at tidene er her. Det er vi som må bli bedre.Livet som krølltopp


JEG VET INGENTING

JEG VET INGENTING


Make a mess

Make a mess