Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

SÅ VAR JEG MAMMA

SÅ VAR JEG MAMMA

Bilbo_1

 

Alle sammen, møt Bilbo!

En valp i hjemmet sammenlignes ofte med en baby, selv om jeg tror baby er mye vanskeligere i starten. Jeg har fått meg, selvfølgelig, verdens søteste hund! Han har massevis av energi, er både smart og sosial og han lærer veldig fort. "Hvordan skal JEG ha tid til en hund?" spør mange, men de fleste som har en hund er jo mennesker i arbeid. Fordelen min er at samboeren er student, så vi er som oftest hjemme på ulike tider, noe som betyr good times for Bilbo. Allikevel må han jo trenes opp til å være litt hjemme alene, i dag snek vi oss derfor unna i en time - og fikk klinket inn en treningøkt! Men den var kort altså...

Bilbo_2

 

Økten bestod av:

Finn 1 reptisjon max av clean & jerk - her endte jeg på 45 kg som ny pers, men neste gang SKAL jeg ha 50!3 sett x 4 repetisjoner av squat clean (blæh) på 35 kg. 2 min pause mellom settene.Bilbo_3 Er det noen som klarer å gjette hvilken rase han er? Hint: Se på øynene og størrelsen!Livet som krølltopp


CROSSFITBLOGGEN

CROSSFITBLOGGEN


POST 16.4

POST 16.4