Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

SAVNET: SOMMER

SAVNET: SOMMER

En god måned nummer to hos Livet som Krølltopp, men hva opplevde vi, sånn egentlig i juni måned? Her kommer kremen:Juni_1Sommermåneden har vært GANSKE KALD her i Bergen, spesielt i starten. Vi var ute å spankulerte en søndag da vi så en gjeng med barn som hadde badet og tok oss selv i å si; kanskje litt vel tidlig å bade allerede nå?Juni_2Vi feiret SKILLINGSBOLLENES DAGogså da regnet det. På jobb lekte jeg med selfiestick og kundene på kaféen over gangen lo av meg. Ja ja.Juni_3Det bar TILBAKE TIL OSLO for å dra på konsert. Vi snakker mange, mange varmegrader og en stappfull Telenor Arena. En dag med venner, en dag med bare kjæresten og meg. Det var faktisk rett før jeg dro ut til Nydalen og badet i elva, bare for å ha badet det i år i det hele tatt.Juni_4Da vil kom hjem igjen fra Oslo var det helg, så Sindre og jeg koste oss med en liten FOTOSHOOT. Denne siste uken har vært megeahektisk og ble avsluttet med blant annet Crossfitvandring på 16 km over fjellet og grillfest med jobben.Alt i alt en kaldere måned enn forventet, men med en god dose eventyr i sekken. Hva var deres høydepunkt?Livet som krølltopp


HOLIDAY THROWBACK

HOLIDAY THROWBACK


BEATS BY DRE

BEATS BY DRE