Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

JUNISKJERFET

JUNISKJERFET

Jepp, de sa det alle sammen – det er første juni og dritkaldt ute. Vi fryser ihjel hele gjengen her oppe i nord med våre 7 grader den første dagen i den første sommermåneden. Det kunne nesten ikke vært verre.Skjerf_3Skjerf_2Skjerf_1Så istedet for å klage har jeg funnet en løsning! Jeg kaller det juniskjerfet. Saken er den at om sommeren vil man aller helst sprade rundt i bare t-skjorten, men med dette været ser jeg ikke det skje. Med juniskjerfet kan man bruke skjerf selv om det er sommer, man bare slenger det over den store T-en og er klar.Forskjellen på dette og et helt vanlig skjerf lurer du? Det må selvfølgelig også strikkes i juni er best egnet til bruk om sommeren. Om du ikke har tid til å strikke selv, ikke tenk på å kontakte meg – jeg brukte hele åtte måneder på å fullføre dette ene. I det minste er kjæresten fornøyd med å slippe forkjølelse dagen før eksamen. Livet som krølltopp


OG SÅ VAR MAI FORBI

OG SÅ VAR MAI FORBI


SINDLER & KRØLLTOPP

SINDLER & KRØLLTOPP